(ФОТО) СДСМ најавува интензивни теренски активности меѓу граѓаните

Социјалдемократскиот сојуз најавува интензивни теренски активности меѓу граѓаните. „Продолжуваме понатаму. И оваа година не застануваме туку засилено ќе бидеме присутни на теренот, постојано, со граѓаните, со членовите, симпатизерите,...