„Ако татко ми не пукаше, ќе настрадаше дел од семејството, со гаранција“, порача синот на битолчанецот на протестот пред судот

Семејството на Тони Ѓоргиевски Фердо, кој е обвинет за убиство со умисла,  бидејќи го застрела поранешниот зет, бара да се укине мерката притвор и осoмничениот да...