(Видео) Македонскиот амбасадор во Хрватска, Миљаим Фетаи ги испрати ултрамаратонците кои трчаат во чест и сеќавање на Тоше Проески

Маратонците, кои го трчаат и годинешниот ултрамаратон во должина од 900 километри во чест и сеќавање на македонската и балканската музичка ѕвезда Тоше Проески, вчера тргнаа...