АМСМ: Забрана за тешки товарни возила на патот Тетово – Попова Шапка и Крак Маврово – Жировница

Забрана за тешки товарни возила утрово има на патниот правец Крак Маврово – Жировница, патниот правец Тетово – Попова Шапка, каде дополнително забраната важи за камиони...