Трајановски до Шилегов: Јас не избркав никого, искористете ги

Новиот градоначалник на Град Скопје, Петре Шилегов денеска ја презеде градоначалничката функција од досегашниот градоначалник Коце Трајановски кој раководеше со главниот град во изминатите осум години....