Тасева: Обвинителството да го испита незаконскиот стечај на ФЕНИ

Претседателката на Транспаренси Интернешнл Македонија Слаѓана Тасева ги повика Јавното обвинителство, Финансиската полиција, Судскиот совет да ги испитаат сите незаконитости во постапката за стечај во Фени...