Од Занаетчиската комора ѝ кажаа на министерката за труд дека фризерите, козметичарите и пекарите треба да работат и во недела

Министеркатa за труд и социјална политика Јованка Тренчевска денеска се сретна со претставници на Занаетчиската комора. На средбата, информираа за предизвиците со кои се соочуваат со...