Ја напуштив владата поради Македонија, изјави во интервју Слави Трифонов

Лидерот на „Има таков народ“ Слави Трифонов во интервју за приватното радио „Дарик“ вели дека ја напуштил владејачката коалиција поради Македонија, додавајќи дека е прекршен коалицискиот...