Габер: Ги исполнивме стриктните барања, време е да добиеме фер исход – тоа е важно и за Северна Македонија, за регионот и за ЕУ

Патот на Северна Македонија кон ЕУ отсекогаш бил трнлив, но актуелната состојба наметнува предизвици и на страната на ЕУ и нејзиниот капацитет да ги спроведува своите...