Царинските управи од 9 европски земји се обучуваат за операцијата „Balkan Gate2”

Царинската управа на Република Северна Македонија од денес во Скопје е домаќин на тридневна работилница како дел од подготвителните активности на операцијата  „Balkan Gate2”, организирана од...