Рускиот напад на Одеса нагло ја зголеми цената на пченицата на светските берзи за 4 отсто

Цената на пченицата денеска нагло порасна, по ракетниот напад врз украинското црноморско пристаниште Одеса извршен изминатиот викенд кој предизвика сомнеж за спроведувањето на договорот постигнат минатата...