Герасимовски: Секој ден по еден час директни средби со граѓаните и мобилна апликација за непосредна комуникација

Општина Центар ќе биде отворена општина за сите граѓани и тоа ќе се почувствува уште во првите 100 дена од мандатот, најави Горан Герасимовски кандидатот за...

Герасимовски: Нудам конкретни решенија за урбанизмот, хигиената и проблемите со паркирањето

Постои суштинска разлика меѓу мојата и програмата на мојот противник, а тоа се конкретните решенија кои ги нудам за трите клучни проекти сообраќајот, хигиената и урбанизмот,...

Герасимовски: Мој приоритет е носење на сите ДУП-ови во Центар и строго спроведување на законите

Кандидатот за градоначалник на Центар од СДСМ и Коалицијата, Горан Герасимовски изјави дека нема да отстапи од хумана урбанизација преку планско градење и заштита на јавниот...