Пендаровски во Мала Речица: Без граѓани од втор и трет ред, кираџии и газди, во мојот концепт сите се еднакви

Заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски имаше кратко обраќање пред членовите на Централниот совет (ЦО) на Демократската Унија за Интеграција (ДУИ) кои меѓудругото расправаат за потврдата...