Презентација на европскиот проект за циркуларна економија – „Синдерела“

Градежниот институт „Македонија“ и Макстил АД Скопје денеска ќе го презентираат проектот „Синдерела“ за циркуларна економија и искористување на отпадот како ресурс. „Синдерела“ е комплексен истражувачки...