Товарно возило со полуприколка цистерна се превртело на патот Делчево-Штип – возачот тешко повреден

Товарно возило „Ман“ со полуприколка – цистерна, и двете со бугарски национални ознаки, сопственост на правно лице од Бугарија, а управувано од Д.Ј.(58) од Бугарија, се...