Бројот на загинати цивили во ракетниот напад на Русија врз станбен блок во градот Днипро се искачи на 21, 73 се повредени

Бројот на загинати во ракетниот напад на Русија врз станбен блок во градот Днипро, што се случи на 14 јануари 2023 година, се зголеми на 21,...