Партиски решенија за медиумите, колку да се протуркаат изборите

Договорот за медиумите на последните преговорите на партиите - потписнички на Пржино е транзициска работа и нема да донесе ништо добро за медиумите, велат познавачите од медиумската сфера кои ги консултираше НОВА