Шекеринска и Ахмети на ТВ Скај: Спорот може да се реши

Синоќешната епизода од емисијата „Историес“ беше посветена на разговорите за името, а новинарот преку репортажа од Скопје, ги пренесува позициите и на македонските политичари и на младите во однос на спорот меѓу двете соседни земји