Фиромавиот двапати плаќа: Што твиташе македонската заедница во 2017

Изминатиот викенд Твитер Македонија ги прогласи најдобрите во Твитер заедницата за изминатата година во 30 тина категории: Најдобар твитерџија/твитерџика, најдобра твит, најдобра риплај, најдобра организација на...