Како мртвите птици се претворија во Сухои

Секогаш кога Северна Македонија е пофалена, се случува нешто што очигледно има за цел да го дефокусира јавното внимание од нејзиното историско полноправно членство во НАТО. Објава на Твитер од Руската амбасада во Скопје со нова дезинформација на денот кога американски авиони летаа над Скопје за да го поздрават членството на Северна Македонија во НАТО. Само случајност…?, се поставува како прашање во текстот на Ф2Н2

Трамп подготвува декрет за социјалните мрежи

Американскиот претседател Доналд Трамп наскоро ќе потпише извршна наредба за социјалните мрежи, изјави неимуван претставник на Белата куќа. По предупредувањето од „Твитер“ до корисниците да ги...