Министерството за надворешни работи со нов концепт на економска дипломатија

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи денеска учествуваше на веб конференција со Стопанската комора на Истанбул, на тема: „Трговски и инвестициски можности со Република Северна Македонија“....