Почетокот на учебната година ќе зависи од епидемиолошката состојба, нема одлука за намалување на изолацијата

Министерството за здравство ја информира јавноста дека членовите на Комисијата за заразни болести на денешниот состанок дискутираа за повеќе предлог мерки, за кои дополнително ќе се...