УХМР: Зголемен водостојот на Дојранското Езеро за еден сантиметар, Охридско и Преспанско пониски од просекот

За еден сантиметар е зголемен водостојот на Дојранското Езеро, а нивоата на останатите две природни езера во земјава се исти како вчера. Согласно последните мерења направени...