Товарен брод со пченка од Украина утрово се насука во Суецкиот канал

Товарниот брод се насука во Суецкиот канал, но пловидбата набрзо беше обновена, соопшти Управата за сообраќај на каналот. Како што јавуваат агенциите, сообраќајот низ каналот не...