Армијата ги доби новите униформи

Ветено, остварено. Дојдоа новите униформи, напиша министерката за одбрана Радмила Шекеринска на нејзиниот Фејсбук профил. Новите униформи, најави претходно Шекеринска, ќе бидат целосно усогласени со Уставот...