Успешна акција на македонската и австралиската полиција, уапсен стружанец, запленета дрога од 10 милиони австралиски долари 

Австралиската полиција на прес конференција извести за успешно спроведената заедничка акција на македонската и австралиската полиција, во која беше уапсен македонско-австралиски државјанин, во врска со недозволена...