Ургентен центар во наредните два месеци ќе прима само итни пациенти

Од ЈЗУ Универзитетска клиника за трауматологија, ортопедски болести, анестезија, реанимација, интензивно лекување и ургентен центар (ТОАРИЛУЦ) информираат дека во тек на овој викенд почнуваат активности за...

Реновирани амбулантскиот дел, Ургентниот центар и чекалната на детска Клиника

Амбулантскиот дел, Ургентниот центар и чекалната во Универзитетската клиника за детски болести во изминатиот период беа комплетно се реновирани со цел унапредување на условите за третман...