Спасовски–Дефа: Земјата напредува, фокусот на реформи за ефикасни резултати

Државата напредува, било оценето на денешната средба на техничкиот премиер, Оливер Спасовски со Валтер Дефа, посебен советник за економија во Владата, назначен директно од германската канцеларка...