(ВИДЕО) Претставена бугарската песна за „Детска Евровизија“ 2021, изготвена од тројца македонски и еден бугарски автор

Автори на песната, како што пренесува дописникот на МИА, се македонскиот изведувач Васил Гарванлиев, како и неговите сонародници Давор Јордановски и Весна Малина и Бугаринот Стан...