Циле останува претседател на МОК, Камчев стана негов заменик

Васил Тупурковски повторно е избран за претседател на Македонскиот олимписки комитет. Негови заменици, односно нови потпретседатели, ќе бидат бизнисменот Јордан Камчев и поранешниот кошаркар Благоја Георгиевски...