Мировната награда на Вестфалија за премиерот Заев-големо признание за нашиот народ и татковината

Миротворците од Преспа- Зоран Заев и Алексис Ципрас, се запишаа во листингот на оваа Меѓународна награда на која се сместени и имињата на поранешниот чешки претседател...