Крос-кантри на ЗОИ 2018: Тодоровска заврши на 85 место на 10 километри

Времето што притоа го забележа тинејџерката од Скопје беше 32:57,06 минути или 7:57,1 минути побавно од Норвежанката Рагнхилд Хага која се закити со златниот медал. Утре во Пјонгчанг ќе настапи Ставре Јада во трката на 15 километри