Почина американскиот актер Вилијам Гарсон кој глумеше во сериите „Пријатели“,„Сексот и градот“

Американскиот глумец Вилијам – Вили Гарсон, познат по улогите во телевизиските серии „Сексот и градот“ (1998-2004) и „Пријатели“ (1994-2004), почина на 57-годишна возраст. Ова го објави...