Македонци во странство: Виолета Симјановска – како Финска се справува со коронавирусот

Виолета Симјановска, професор и раководител на катедрата за Арт менаџмент при Универзитетот за уметности УНИАРТС, Сибелиус Академија, живее во Еспоо и работи во Хелсинки, Финска веќе...