Порака од Владата на Грција: Не се чуваат празни кревети на Одделите за интензивна нега за BИП пациенти

Обвинувањата на претседателот на Федерацијата на вработените во државните болници во Грција (ПОЕДИН), Михалис Јанакос дека на Одделите за интензивна нега во грчките болници се чуваат...