Заев: Сите македонски граѓани се извлечени, продолжуваме со спасување на миротворното население од Авганистан

Денеска во Владата се одржа координативен состанок со сите вклучени чинители во големата хуманитарна меѓународна мисија за спасување на цивилно мирољубиво население од Авганистан. Премиерот Заев...