Што треба да се случи за пожарникарите го добијат тоа што одамна им следува?

Пишува: ВЛАДИМИР КОЧОВСКИ Само минатата недела починаа четворица пожарникари. Во изминатите две години 12 пожарникари. Дел не ја дочекаа пензијата, дел неполна година по одење во пензија....