Поткуп: Одбраната на Заев побара изземање и на обвинителот Биковски

Според одбраната ниту Биковски, кој додје да го замени Милошевски поради изминат мандат, не може да го застапува обвинението бидејќи е дел, од како што велат „злосторничко здружение кое монтирало политички процес против лидерот на опозицијата, а исто така бил обвинител и во случајот „Пуч“