Медиуми без критериум, од Груевски добивале милиони евра за пропагадна

Владата на Никола Груевски за реклами и пропаганда во медиумите од 2008 до 2015 година потрошила 38 милиони евра, од кои најмногу 23 милиони евра за закуп на време за реклами во одбрани електронски медиуми