Бајден: Белите расисти се најголема терористичка закана за САД

Проповедниците на врховната надмоќ на белата раса претставуваат најсмртоносна терористичка закана во САД, изјави американскиот претседател Џо Бајден во Вашингтон. Внатрешниот тероризам на белите расисти е...