Победа во прв круг во Делчево, Дојран, Крива Паланка, Лозово и Валандово-убедливо водство во 10 други општини брифираат од СДСМ

Од изборниот штаб на СДСМ, од досега преброените гласови победа во прв круг партијата има и во Делчево а  дека е во убедливо водството во Берово,...