(ВИДЕО) Во потрага по Петар спелеолозите се спуштија во окно од 70 метри, а нуркачи утре ќе ја пребаруваат и Црна река

Во потрага по десетгодишниот Петар, спелеолозите и денеска се спуштаат во рударското окно длабоко 70 метри, а спасувачкиот тим од Велес утре ќе ја пребарува и...