Дел од корисниците на булеварите „12-та Македонска Бригада“ и „Србија“ денеска без вода

Корисниците на делови од булеварите „12-та Македонска Бригада“ и „Србија“ денеска ќе бидат без вода, соопштија од ЈП „Водовод и канализација“ Скопје. Прекинот во водоснабдувањето е...

Дел од Центар попладнево без вода

Прекин на водоснабдувањето од 18 часот ќе имаат корисниците на дел од улица „Партениј Зографски“ и потегот од улица „Ѓорги Скрижевски“ до улица „Востаничка“, во општина...

Без вода дел од населбата Инџиково

Поради уличен дефект денеска од 10:50 часот без водоснабдување се дел од жителите на населбата Инџиково, соопшти јавното претпријатие „Водовод и канализација”. Водоснабдувањето ќе биде прекинато...

Утре прекин на водоснабдувањето во околината на „Пластичарска“ улица

Јавното претпријатие Водовод и канализација Скопје информира дека утре (среда) без вода ќе бидат корисниците на улиците „376“, „Самоилова“, „Банатска“, потоа Американската Амбасада, Турската Амбасада и...

Дел од Пинтија нема вода

Прекин на водоснабдувањето денеска од 15:50 часот имаат корисниците поврзани на старата водоводна мрежа во населбата Пинтија. ЈП „Водовод и Канализација“ – Скопје информира дека прекин...

Дел од Сопиште денеска без вода

Дел од жителите на Сопиште денеска од 11:30 часот имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ – Скопје, корисниците се без...

Дел од населбата 11 Октомври без вода

Корисниците од населбата 11 Октомври од 12:00 часот имаат прекинато водоснабдување поради уличен дефект на цевка со пречник од 100 милиметри на улицата „Спиро Гулапчев“ 1....