ЈП Водовод и канализација – Скопје од денес први во јавниот сектор инсталираа дигитален асистент

Јавното претпријатие Водовод и канализација – Скопје ви ја претставува Ана, дигитален асистент базиран на вештачка интелигенција кој има за цел да им помогне на граѓаните...