Од денеска до 1 октомври ЈП Водовод и канализација спроведува акција за наплата на долгови  без пресметување камати

Ги повикуваме сите корисници кои имаат заостанат долг во овој период да аплицираат за склучување на договори за исплата на долговите на најмногу 24 рати Акцијата...

СЈО и ревизори ја „чешлаат“ документацијата во Водовод

Специјалното јавно обвинителство, ревизори и други институции го проверуваат јавното претпријатие Водовод и канализација во Скопје, изјави за Телевизија 24, директорот Душко Весковски. Тој меѓуостанатото, говореше...