Фото: Ариан Мемети

Петровска и Агелер на вежба со хеликоптери „Блек хок“ на Криволак: Сојузништвото значи грижа и поддршка едни со други

Министерката за одбрана Славјанка Петровска и амбасадорката на САД, Анџела Агелер денеска го посетија армискиот полигон „Криволак“, каде се изведе вежба со хеликоптери од типот Black...