Ангелов: Со два воени авиони утре од Бугарија ќе бидат транспортирани останките на загинатите во автобуската несреќата

Со два воени транспортни авиони утре изутрина од Бугарија ќе бидат транспортирани останките на 45-те македонски граѓани кои загинаа во автобуската несреќа на патот „Струма”, изјави денеска...