Американските војници на аеродромот во Кабул убиле две вооружени лица

Американските сили што го штитат аеродромот во Кабул убиле две вооружени лица, изјави денеска неименуван американски претставник. Британскикте медиуми пренесуават дека претставници на американската војска претходно...