МВР: Одјавете ги возилата до јули, доколку сообраќајната не сте ја продолжиле повеќе од две години

Министерството за внатрешни работи ги информира и апелира до граѓаните дека согласно одредбите од Законот за возила сите оние кои се водат како сопственици на возила...