(Видео) БГНЕС: Најмладиот починат патник во несреќата е на 4 години, а највозрасниот на 63 години

Најмладиот починат патник во несреќата било дете на 4 годишна возраст а највозрасниот на 63 години, јавува бугарската новинска агенција БГНЕС. Повикувајќи се на сопствени извори,...